Accessoires
25 augustus 2014 - Ron Smeets

LG's wearable teaser voor de IFA toont ronde smartwatch

Vorige week leek het nog een erg onwaarschijnlijk gerucht dat LG, amper twee maanden na de winkellancering van de G Watch, tijdens de IFA al met een opvolger zou komen.

Een teaser video voor een nieuw wearable device van de Koreaanse fabrikant toont nu echter dat er wel degelijk een nieuwe smartwatch op de planning staat om in Berlijn gepresenteerd te gaan worden; maar dan wel een rond model. Op de foto hiernaast is dit slimme hologe te zien. De video staat hieronder.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.