Nieuws
07 februari 2013 - Ron Smeets

LG's MWC teaser video; 'doorbraak op komst'

LG heeft een korte teaser video gepubliceerd waarin door middel van wat steekwoorden hints gegeven worden naar de plannen van de Koreaanse fabrikant in Barcelona tijdens het MWC dat eind deze maand gehouden wordt.

Het komt er op neer dat we een stijlvolle, creatieve, snelle, innovatieve, professionele, ultieme, gepassioneerde, frisse, trendy, eenvoudige, slimme en unieke 'doorbraak' van LG mogen verwachten. In de video worden overigens nog meer (ja, dat kan) superlatieven genoemd.

Als dat maar niet averechts gaat werken. De video sluit af met de vraag om LG's 'ongelimiteerde mogelijkheden' toch vooral in Barcelona te komen bekijken. Nou, dat ga ik zeker doen ;-)  Overigens houdt LG vier dagen vóór het MWC nog een persmeeting hier een Nederland om haar plannen voor Barcelona alvast toe te lichten.

http://www.youtube.com/watch?v=YnUGAvwfTec
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.