Toestellen
30 maart 2006 - Ron Smeets

LG's musicphone binnenkort verkrijgbaar

We hadden hem al gezien op de afgelopen CeBIT, maar toen vooral nog achter glas.

Volgens diverse bronnen zou de LG M6100 nog deze maand ook in Nederland in de winkels liggen. Hoewel Maart nog 2 dagen telt, lijkt het ons sterk dat dat nog gaat lukken.

Of het toestel als Musicphone een succes wordt is nog maar de vraag. Met 128MB opslagruimte en geen mogelijkheid om dat uit te breiden lijkt ie wat krap bemeten voor de echte muziekliefhebber. Aan de andere kant hebben die natuurlijk gewoon een iPod!

De M6100 is verder een strak vormgegeven Tri-band slider met Bluetooth, USB, een TFT display, 1.3 MP cam en GPRS standaard aan boord. De volledige specs staan o.a. op PhoneArena. De M6100 weegt verder slechts 88 gram en hij werd onlangs door drie bijzonder leuke Koreaanse dames geintroduceerd ;-)Gerelateerde links:
Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel
'Duistere' MusicPhone van Alcatel
LG pakt flink uit op de toestelmarkt
Samsung belooft 10 GB musicphone
Mobiel muziek luisteren populair in EU
Samsung S370 musicphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.