Toestellen
06 april 2006 - Ron Smeets

LG's MP3 GSM met iPod look en clickwheel

Tja, we kunnen niet anders dan concluderen dat er weer een muziek GSM aan zit te komen die de iPod look omhelst heeft.

Deze keer gaat het over de LG 550 die gisteren in Las Vegas het daglicht zag. Het design van deze musicphone is verder niet echt verassend te noemen, evenals de specs: 1.3MP cam, microSD card en Bluetooth. O ja, die blauwe cover kan vervangen worden door eentje met een andere kleur.

Zoals de meeste toestellen die deze dagen op de CTIA Wireless geintroduceerd worden is ook deze LG allereerst bedoeld voor de Amerikaanse markt.Gerelateerde links:
Nieuwe LG GSM in vorm van MP3 speler
Musicphone met stemherkenning
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.