Toestellen
07 november 2006 - Ron Smeets

LG's low- en mid-range KG200 en KG300

Da's weer eens iets anders. Twee nieuwe LG GSM's die niet tot de 'Chocolate' familie horen.

De KG200 en KG300 zijn low- en mid-range toestellen die voorlopig alleen op de Indiase markt zullen worden uitgebracht.

Kwa specs ontlopen ze elkaar niet veel. Beiden hebben een camera, een 1.3MP versie voor de K200 en VGA cam voor de KG300, tri-band GSM met GPRS, 64Mb geheugen en Bluetooth. Verder lijkt het erop dat de KG200 een microSD slot heeft en de KG300 een ingebouwde FM radio. Of deze specs voor beide toestellen gelden kan ik uit de Tsjechische bron niet achterhalen.

Ook van de buitenkant verschillen beide toestellen niet zo veel. De KG300 heeft een iets groter display en is in zijn geheel ook ietwat groter dan zijn kleinere broertje, de KG200.

Deze twee nieuwe LG GSM's maken deel uit van de zogenaamde Dynamite (KG300) en Pulse (KG200) serie.

Bron: Engadget MobileGerelateerde links:
Simpele BenQ GSM eerst naar Europa
Gekleurde instapmodellen van Motorola
De Nokia 6151, een betaalbare 3G GSM
Clamshell Chocolate van LG
Witte slider van LG
Musicphone van LG naar Engeland
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.