Toestellen
11 oktober 2005 - Ron Smeets

LG's LiveTV GSM pauseert voor oproepen

Tijdens de Korea Electronics Show die vandaag van start gaat zal LG haar nieuwste DMB telefoon onthullen met 'pauze-functie'.

Als je tijdens het kijken van je favoriete programma gebeld wordt, ook als dat een live uitzending is, dan stopt de telefoon het programma totdat je uitgebelt bent. Na het gesprek kun je dan weer verder kijken vanaf het moment dat de uitzending stopte.

Deze optie is mogelijk gemaakt doordat het toestel alles wat het aan audio- en video streams binnen krijgt automatisch opslaat om eventueel later nog eenst te beluisteren en bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.