Toestellen
30 december 2013 - Redactie MobileCowboys

LG's 'Knock' vanaf januari ook op de Optimus-toestellen

LG kondigde dit weekend aan dat ze van plan zijn om de 'Knock' feature uit te breiden naar alle smartphones en tablets die ze produceren. Met Knock is het mogelijk voor gebruikers om twee keer op het scherm te klikken als alternatieve manier om het toestel te ontgrendelen. De LG Optimus Series II-toestellen zijn de eerste die de upgrade zullen gaan krijgen. Knock is al standaard aanwezig op de LG G2, het paradepaardje van LG. 

Ook staat Knock al standaard op de G Pad 8.3 tablet en de gebogen G Flex smartphone. LG liet weten dat klanten van deze toestellen erg tevreden zijn met Knock, wat voor het bedrijf reden genoeg is om de handige feature ook op andere smartphones en tablets uit te gaan brengen. De L7 I, L5 II, L3 II en de L9 zullen de eerste toestellen zijn naast de eerder genoemde toestellen die Knock zullen gaan krijgen.

De L Series II-toestellen maakten hun debuut tijdens het Mobile World Congress in februari. Volgens LG zijn dit de best verkopende toestellen van het bedrijf. In januari worden er weer nieuwe toestellen van het bedrijf verwacht.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl