Accessoires
17 mei 2007 - Ron Smeets

LG's chocolate Laptop

Sinds de komst van de Chocolate GSM van LG, nu ruim anderhalf jaar geleden, hebben we menig toestel en gadget voorbij zien komen met dezelfde kenmerkende zwarte piano-lak achtige finish en de rood verlichte touch keys.

De volgende in de rij van 'Chocolate' gadgets is., voor de afwisseling, weer eens afkomstig van LG zelf. De Koreanen hebben het Chocolate gevoel namelijk verwerkt in een nieuwe Laptop, de Z1Pro.

Nee, niet het standaard keyboard is vervangen door touch-keys want dat zou volgens mij een ramp zijn om te gebruiken, maar de Z1Pro heeft de bekende zwart gelakte afwerking en een ingebouwd 2.5inch TFT display met touch-keys bediening aan de buitenzijde van het apparaat.

Hirop kun je, zonder dat je de laptop in zijn geheel moet opstarten, mail, agenda, RSS feeds, foto's, video's etc bekijken. Verder is het een vrij vompleet uitgeruste laptop met Bluetooth, 12.1inch scherm, 1.83GHz Intel Core Duo processor, 120GB HD, WLAN en ingebouwde 5-in-1 multimedia card reader. De prijs ligt, in Azie, rond de 1500 Euro.Gerelateerde links:
DVD HiFi systeem in Chocolate stijl
LG Shine populairder dan de Chocolate
LG Chocolate projector
Chocolate MP3 speler
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.