Geruchten
30 augustus 2007 - Ron Smeets

LG’s antwoord op de Nokia E90?

Onlangs werd al een nieuw toesteltype van LG gespot op de site van de FCC, de LG-VX10000. Behalve de naam was er echter nog totaal niets te lezen over specs, design en eventuele releasedatum.

Op HowardForums is nu een foto (klik op de foto voor een grotere versie) opgedoken van een E90-achtig toestel met LG merk dat wel eens de VX10000 zou kunnen zijn. VX staat in dit geval voor Verizon, hoogstwaarschijnlijk de provider die het toestel in de VS op de markt gaat brengen.

Behalve dat de LG VX10000 dus nogal wat weg heeft, qua vorm, van de Nokia E90 wordt er ook nu met geen woord gesproken over de specs en andere informatie over het toestel. Afwachten dus!Gerelateerde links:
Nokia E90 Communicator
Eerste echte foto's van de E90
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.