Geruchten
01 september 2010 - Ron Smeets

LG's Android Tablet, de Optimus Pad, in Brussel getoond

Tijdens een dealershow in Brussel heeft LG de komst van een Android Tablet, waarover eerder al gespeculeerd werd, zo min of meer bevestigd. En dat niet alleen, ook de naam lijkt al vast te staan: LG Optimus Pad.

Op de plaatjes die in Brussel te zien waren valt wat mij betreft vooral op dat de LG Tablet meer op die van Samsung lijkt dan op die van Apple. Net als de Galaxy Tab is ook de Optimus Pad een ietwat smaller vormgegeven waardoor hij waarschijnlijk ook beter met één hand vast te houden zal zijn.

Over de specs werd verder nog weinig gemeld. Alleen dat de Optimus Pad dunner en lichter zou worden dan de tablets van de concurrentie en dat hij veel 'nieuwe' features aan boord zal hebben. Tja, daar kunnen we nog weinig mee natuurlijk. Afwachten dus maar op de eerste echt officiele berichten uit het Koreaanse kamp. LG-Optimus-PAD-a LG-Optimus-PAD-550x365 Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.