Nieuws
04 januari 2010 - Ron Smeets

LG zonder stand op het MWC

Het is al een tijdje bekend dat Nokia helemaal niet aanwezig zal zijn op het Mobile World Congress, volgende maand in Barcelona. De Finse fabrikant organiseert die week echter wel haar eigen evenement in de Catalaanse hoofdstad.

Vorige week gingen al de geruchten dat ook LG het MWC links zal laten liggen dit jaar. Welnu, dat wordt nu door de GSMA, verantwoordelijk voor de organisatie van het MWC, min of meer bevestigd. Dat wil zeggen, LG heeft geen (dure) stand op het MWC maar zal wel gewoon aanwezig zijn.

LG Nederland wist te melden dat de Koreaanse fabrikant haar activiteiten vanuit een paviljoen op het MWC zal coordineren. Die ruimte zal niet voor iedere beurs- en congresbezoeker toegankelijk zijn maar alleen op uitnodiging van LG. Naar alle waarschijnlijkheid zullen daar ook de persconferentie en eventuele toestel aankondigingen plaatsvinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.