Nieuws
15 juli 2009 - Ron Smeets

LG WK SMS-en in zestien landen

LG organiseert dit jaar wederom de SMS WorldCup. De Koreaanse fabrikant gaat daarbij op zoek naar 's werelds snelste SMS-er. De grote finale wordt in November ind e VS gehouden. De winnaar ontvangt niet alleen de titel 'Wereldkampioen SMS-en 2009' maar kan ook 100.000 dollar (ca. 70.000 Euro) op zijn bankrekening bijschrijven.

De finalisten worden geselecteerd tijdens de voorrondes die de komende maanden in 16 landen georganiseerd worden. Helaas is er geen Nederlandse of Belgische editie. Jammer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.