Geruchten
09 december 2014 - Ron Smeets

LG werkt aan een Japanse smartphone met FireFox OS Eerste tekeningen van de LG L25 duiken op

LG heeft de L-Series enkele jaren geleden in het leven geroepen voor instap- en mid-range Android smartphones maar het lijkt er op dat de Koreaanse fabrikant binnenkort een smartphone uit die serie gaat onthullen waarop het FireFox OS prijkt. Zo luiden de geruchten althans.

Upleaks kwam gisteren met een tekening en enkele screenshots van een User Interface om de geruchten dat de LG L25 een 'FireFox smartphone' wordt te benadrukken. Over de specs werd verder niets gezegd maar als de geruchten kloppen dan wordt de LG L25 ongetwijfeld een instap model met dito specs. Dezelfde bron meldt ook nog dat het toestel exclusief gemaakt wordt voor de Japanse markt en dat er geen plannen zijn om hem in andere landen of werelddelen te gaan uitbrengen.

Ik denk niet dat er veel mensen om zullen treuren als de LG L25 niet naar Nederland of België komt en wat ik tot dusver gezien heb van het FireFox OS op smartphones is dat ook geen bijzonder groot gemis. Hieronder staan de tekening en UI screenshots.

BronVia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.