Nieuws
03 februari 2011 - Ron Smeets

LG voorspelt een 'grootse terugkeer' in de smartphone markt

LG heeft in 2010 de smartphone trein gemist. De Koreaanse fabrikant voorspelde voor dit jaar al een 'grootse terugkeer'. De presentatie van de LG Optmus 2X Speed en Optimus Black waren de eerste voortekenen daarvan.

De voorspelling van LG wordt in onderstaande teaser video voor het MWC extra kracht bijgezet. 'Er komt iets groots aan', aldus LG, waarschijnlijk doelend op de Optimus 3D en een tablet? We zullen zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.