Nieuws
17 januari 2011 - Ron Smeets

LG Voice tot Text voor Windows Phone 7 demo

Wij zullen er in Nederland nog niet veel aan hebben omdat deze app (en Windows Phone 7) voorlopig nog geen Nederlandse taal support ondersteunen, maar de werking van LG's Voice to Text applicatie voor Windows Phone 7 ziet er wel veelbelovend uit.

Onderstaande video toont een demo van de App die eigenlijk alleen op Windows Phone 7 toestellen van LG zou werken, maar in de tweede video kun je zien dat hackers er al in geslaagd zijn om de app ook op andere WP7 toestellen werkend te installeren.

Via Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.