Nieuws
23 november 2007 - Ron Smeets

LG Viewty verkoopt als warme broodjes

LG heeft, na het succes van de Chocolate en Shine, met de Viewty wederom een populair toestel op de markt gebracht, zo blijkt althans uit de eerste verkoopcijfers die de Koreaanse toestelmaker deze week bekend maakte.

Van de Viewty (KU990) zijn in drie weken tijd, in de 14 Europese landen waar hij te koop is, al 200.000 exemplaren verkocht. Niet slecht voor een toestel dat, zonder abonnement, een adviesprijs heeft van zo'n 550 Euro.Gerelateerde links:
LG Viewty vanaf vandaag in de winkels
My First LG? De 'Viewty' aka KU990
LGE KU990 VS Nokia N95
LG introduceert officieel de KU990
De LG KU990 'Viewty' van dichtbij bekeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.