Toestellen
16 april 2009 - Ron Smeets

LG Viewty Smart gelekt

De LG Viewty II zoals hij ruim een maand geleden uitlekte is gisteren wederom online opgedoken. Ditmaal op een Duits blog van de Koreaanse fabrikant zelf dus dat riekt naar een geregisseerd 'lek'. De pagina is inmiddels wel alweer offline.

Enfin, de opvolger van de populaire Viewty krijgt wel een andere naam: LG Viewty Smart. Mmmh, van mij hadden ze het bij 'II' mogen laten.

De nieuwste 8 megapixel LG camphone wordt voorzien van dezelfde S-Class User Interface als de Arena. Helaas heeft LG er weer voor gekozen het toestel met een LED flitser uit te rusten.

Andere noemenswaardige specs zijn de aanwezigheid van WiFi, HSDPA (max. 7.2 Mbps), een 3 inch touchscreen display, GPS en een microSD geheugenkaart gleuf voor maximaal 32GB extra opslagruimte.

lg-viewty-smart-2
lg-viewty-smart-1
lg-viewty-smart-5

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.