Geruchten
04 maart 2009 - Ron Smeets

LG Viewty II op komst

LG verraste dinsdag op haar dealershow hier in Nederland met een primeurtje betreffende de opvolger van de Viewty (foto). Sinds de komst van de Renoir, nog vóór diens officiele aankondiging, werd alom aangenomen dat dát de opvolger van de Viewty zou zijn.

Die conclusie kan nu dus in de prullenmand. GSM Helpdesk heeft vanmiddag namelijk een foto mogen maken (zie hieronder) van de spec sheet van de LG GC900. Het toestel zelf was ook aanwezig maar dat mocht helaas niet gefotografeerd worden. De specs zien er in ieder geval goed uit.

Zo heeft het toestel, natuurlijk, een touchscreen (3 inch) display, 8 megapixel camera met Xenon flitser, HSDPA (max. 7.2 Mbps) support, WiFi en GPS aan boord. Verder krijgt de GC900 ook de nieuwste versie van LG's 3S S-Class User Interface die we eerder al zagen op de Arena.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.