Toestellen
14 april 2010 - Ron Smeets

LG Viewty GT in Engeland al te koop

Vorige maand, tijdens de LG dealerdagen hier in Nederland, was het derde toestel uit de LG Viewty familie, de LG GT 405, al even te zien, samen met nog vierde overigens, de LG Viewty Smile.

Vandaag heeft de Engelse provider 3 de LG Viewty GT officieel op de markt gebracht.

Echt duur is hij daar overigens niet. Het toestel is namelijk al gratis te krijgen bij een abonnementje van zo'n 20 Euro. Met een prepay kaart kost hij ca. 150 Euro. Qua specs is de LG Viewty GT onder andere voorzien van een 3 inch resistive touchscreen display, 5 megapixel camera, UMTS en HSDPA support, Bluetooth, microSD geheugenkaart gleuf en een MP3 speler met FM Radio Tuner.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.