Toestellen
16 december 2007 - Ron Smeets

LG Viewty groter succes dan de Chocolate en de Shine

Zoals gezegd in eerdere postings ben ik zelf geen fan van de LG Viewty maar, gelukkig voor LG, dachten ruim 300.000 Europeanen daar de afgelopen vijf weken, zolang is hij inmiddels te koop, anders over.

Om precies te zijn heeft LG er in deze eerste weken 310.000 exemplaren van verkocht en dat is meer dan de Chocolate en de Shine waarvan in de eerste maand respectievelijk tot 160.000 en 200.000 exemplaren over de toonbank gingen.

OK, de Viewty is in deze vergelijking formeel 4 dagen langer verkocht (5 weken ten opzichte van 1 maand), maar je hoeft natuurlijk geen rekenwonder te zijn om te concluderen dat 310.000 in 35 dagen beter is dan 200.000 (of 160.000) in 31 dagen ;-)

Het is eigenlijk nog te vroeg om nu al te roepen dat de Viewty een groter succes zal worden dan de Chocolate en de Shine want daarvoor zullen van het toestel uiteindelijk toch ruim meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht moeten gaan worden. Het begin is in ieder geval goed. . .Gerelateerde links:
LG Viewty nu ook 'thuis' te koop
LG Viewty verkoopt als warme broodjes
LGE KU990 VS Nokia N95
LG Viewty vanaf vandaag in de winkels
De LG KU990 'Viewty' van dichtbij bekeken
My First LG? De 'Viewty' aka KU990
LG introduceert officieel de KU990
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.