Toestellen
17 augustus 2012 - Redactie MobileCowboys

LG verkoopt vijf miljoen 4G-smartphones

Via een persbericht maakte LG bekend dat het een nieuwe mijlpaal heeft bereikt door vijf miljoen 4g-smartphones te verkopen. Afgelopen maand bereikte ze de mijlpaal van vier miljoen al, maar in één maand tijd zijn er weer een miljoen 4g-smartphones verkocht. Omgerekend is dit één 4g-smartphone per iedere 2,5 seconde. De eerste 4g-smartphone was de RevolutionTM die vorig jaar mei werd uitgebracht in de Verenigde Staten en verkocht werd door Verizon. 

De populairste 4g-smartphone is echter de Optimus LTE, waar er zeker twee miljoen van zijn verkocht. Ook de Optimus Vu doet het erg goed: sinds maart zijn er 500.000 exemplaren verkocht van dit toestel. Ook de eerste 2GB RAM 4g-smartphone Optimus LTE II zal vermoedelijk een grote hit gaan worden in de 4g-smartphones markt. LG zag dat deze smartphone het voor elkaar kreeg om in de eerste 70 dagen al ruim een half miljoen keer verkocht te worden. 

De president van LG, Dr. Jong-seok Park, heeft aangegeven dat de verwachting is dat de verkoop van 4g-smartphones de komende jaren alleen maar gaat toenemen. Vandaar dat LG daar volgens hem goed in zal gaan springen en met een 'nog indrukwekkerende' 4g-smartphones line-up zal komen in de komende maanden. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl