Geruchten
04 september 2015 - Ron Smeets

LG V10 duikt op in China Toestel met een bijzondere positie van de front camera

Bij de Chinese telecomregulator TENAA zijn enkele foto's en informatie opgedoken van een nieuwe LG smartphone. De naam van het toestel is nog niet bekend maar op de achterzijde staat in plaats can het logo van de fabrikant de typenaam V10.

Verder zijn de bekende LG features te zien. De volumeknoppen en unlock / aan-uit knop onder de camera en ook de laser focus lijkt weer van de partij. Of we hier kijken naar het nieuwe vlaggenschip die de G-Series moet overstijgen, zoals de Koreanen enkele maanden geleden zelf al aankondigde, is niet te zeggen.

Over de specs wordt niet heel erg veel gezegd, maar het toestel zou een 5.7 inch scherm hebben met een Snapdragon 808 processor, een 16 megapixel camera en microSD kaart optie.

Opvallend is de positie van de 5 megapixel front camera. Het lijkt er namelijk op dat die in het scherm geplaatst is. Er wordt echter ook gespeculeerd dat deze nieuwe LG een tweede display heeft, boven het primaire scherm. Dat hebben we in het verleden al eens eerder gezien, maar is noot echt een succes geworden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.