Wearables
24 februari 2015 - Ron Smeets

LG Urbane design van dichtbij bekeken (video) Een van de mooiere slimme horloges

Enkele dagen geleden kondigde LG al de komst van de Urbane aan. Een roestvrij stalen design smartwatch. Kort daarna doken de eerste foto's op van een tot op het blanke metaal geschuurde G Watch R die er daarna bijna net zo uit zag als de Urbane. Inderdaad, bijna...

De Koreaanse fabrikant heeft onderstaande, 1 minuut durende, demo video van de Urbane gepubliceerd waarin vooral het design benadrukt wordt. Natuurlijk is de video gelikt in elkaar gezet, maar je ziet toch duidelijk de design verschillen tussen de Urbane en de G Watch R. Die laatste is toch echt wat hoekiger en 'plomper'. Kijk zelf maar.

http://youtu.be/6tdfW8dnifk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.