Geruchten
16 augustus 2010 - Ron Smeets

LG Town CW300 opgedoken bij Orange in Engeland

De LG In Touch GW300 is een bijzonder goedkope en populaire qwerty-bar van de Koreaanse fabrikant. In de Engelse webshop van Orange is nu een mogelijke opvolger van dat toestel te zien, de LG Town CW300.

Het toestel, dat qua specs veel weg heeft van zijn vermoedelijke voorganger, gaat in Engeland, in combinatie met een prepay kaart, 69 pond kosten (ca. 88 Euro). Of dit toestel ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Op de specificatie pagina van dit toestel bij Orange staat dat hij 20GB intern opslaggeheugen zou hebben. Dat lijkt mij een tikfoutje. Het zal wel 20MB zijn. Vlak erboven staat namelijk dat er een microSD kaartje van max. 4GB in kan. De belangrijkste specs van de LG Town CW300 op een rijtje:
- 2.4 inch TFT display (geen touchscreen)
- 2 megapixel camera
- Bluetooth 2.0
- microSD geheugenkaart optie (max 4GB)
- 20 MB intern geheugen
- 3.5mm audio (headset aansluiting)
- FM Radio
- Social Netwerk en IM software
- afmetingen: 116 x 61.9 x 11.9 (hxbxd)
- gewicht: 92.5 gram

LG-Town-CW300-Front LG-Town-CW300-Back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.