Geruchten
07 december 2010 - Ron Smeets

LG Star zonder Google logo gespot

Vandaag zijn een aantal nieuwe plaatjes van de LG Star opgedoken. In tegenstelling tot de eerdere geruchten en kiekjes is hierop het (grote) Google logo niet te zien.

Als de geruchten kloppen dan wordt dit de Koreaanse versie van LG's nieuwste Android smartphone. De specs dit tot nu toe uitgelekt zijn verraden al dat de LG Star een high end toestel zal worden.

Gesproken wordt onder andere over een WVGA touchscreen display (4 inch of groter), HDMI uitgang, een 8 MP camera en Android 2.2. Maar het is ook goed mogelijk dat er tegen de tijd van de lancering al Android 2.3 op staat. De geruchten vermelden dat de LG Star 'binnenkort' in de Koreaanse winkels zal liggen. Over een Europese release wordt ook in deze nieuwe berichten, niets gezegd.

Helaas vind ik de achterzijde, en dan vooral de manier waarop de camera gepositioneerd is (de bobbel) er op deze nieuwe kiekjes een stuk minder mooi dan hetgeen ik in de eerdere geruchten zag. LG-Star-Android-dual-core-Korea-2 LG-Star-Android-dual-core-Korea LG-Star-Android-dual-core-Korea-1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.