Geruchten
13 december 2010 - Ron Smeets

LG Star videopreview

De kans lijkt groot dat de LG Star over enkele weken, waarschijnlijk tijdens de CES in Las Vegas, officieel onthuld gaat worden.

De boys van Engadget hadden het geluk om al lang genoeg met deze Koreaanse Android smartphone te kunnen spelen om er een goede videopreview van te maken.

Daarbij moet natuurlijk aangetekend worden dat het om een prototype gaat waarvan de software nog niet helemaal 'af' is. Zo staat er nog Android 2.2 op terwijl de kans groot is dat de defintieve (winkel)versie voorzien zal worden van Android 2.3. Hoe dan ook, uit onderstaande video's en de ervaringen van Engadget valt duidelijk af te zien (en lezen) dat de LG Star in potentie een van de betere Android Smartphones van de eerste helft van 2011 zou kunnen worden. De previewers loven met name het display en de snelheid van de processor en User Interface(zie vooral ook de benchmark test in de tweede video). Het design (kwestie van smaak natuurlijk) vinden ze daarentegen niet echt spraakmakend.

De benchmark test:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.