Accessoires
09 februari 2011 - Ron Smeets

LG Slate tablet gefilmd

Een van de nieuwe toestellen die LG op het MWC zal presenteren is de eerste tablet van de Koreaanse fabrikant. De LG Slate zal onder andere voorzien worden van dezelfde NVIDIA Tegra 2 dual core processor die we ook kennen van de LG Optimus 2X Speed. Verder valt ook de 'aluminium' balk op die aan de achterzijde zit. Dat design element zagen we ook al mij de Optimus 2X Speed.

Voor het OS heeft LG, logischerwijs, gekozen voor de tablet versie van Android, ook bekend als Honeycomb (3.0). Hieronder kun je een korte hands on video van de LG Slate bekijken

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.