Accessoires
06 januari 2008 - Ron Smeets

LG 'Shine' telefoon horloge

In Las Vegas is de CES dit weekend van start gegaan, Amerika's grootste Consumer Electronics beurs.

Een van de eerste nieuwe mobiele gadgets die daar door de boys van Engadget gespot werden, helaas zijn we zelf niet in Las Vegas :-((, is dit prototype van LG's GSM horloge.

De reden waarom ik hem de naam 'Shine' meegegeven heb moge duidelijk zijn. De behuizing en het display hebben al veel weg van de afwerking van de Shine maar LG heeft ook gekozen voor de scroll-bar met twee selectietoetsen aan weerszijden zoals we die van de Europese versie van de Shine ook kennen.

Al met al ziet dit GSM Horloge er zeker niet verkeerd uit en ik hoop dat LG ze ook niet vergeet mee te nemen naar Barcelona, volgende maand, zodat we er zelf even mee kunnen spelen.

Leuk detail op de foto helemaal beneden zijn de poetsspullen die standaard bij de stand van LG liggen. Mmmh, waar hebben we dat eerder gezien ;-)Gerelateerde links:
5 Miljoen Shine's in 13 maanden
Samsung patent toont horloge met afneembare GSM
Nu ook een Camphone horloge op komst
Videodemonstratie van de M500 Mobile Phone Watch
LG Shine fotoshoot
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.