Toestellen
02 januari 2007 - Ron Smeets

LG Shine sneller naar Europa dan verwacht

De afgelopen weken hebben we de LG Shine al een aantal keren voorbij zien komen.

Hoewel de berichten aanvankelijk wezen op een Korea (hooguit zuidoost Azie) only release, getuige ook het Koreaanse alfabet op de design uitvoering van de Shine, heeft LG nu laten doorschemeren dat het toestel tijdens de CES in Las Vegas (vanaf 8 januari) ook op de Amerikaanse en Europese markt zal worden geintroduceerd.

Sterker nog, de volgorde van release wordt: Europa (nog dit kwartaal), gevolgd door Amerika en pas daarna is Azie aan de beurt. Ik ben benieuwd of die voorspelling ook echt uit gaat komen!

Tijdens de CES zal ook de luxe LG Prada GSM aan de wereld worden getoond. Ook dat toestel komt eerst in Europa uit, maar dat is minder verassend omdat Prada van oorsprong een Italiaans modemerk is.Gerelateerde links:
Design uitvoering van de LG Shine
Nog een nieuwe LG, de Shine
Nieuwe LG camphones met Schneider-Kreuznach lenzen
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Chocolate Platinum op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.