Toestellen
24 april 2008 - Ron Smeets

LG Secret (KF750) geintroduceerd

Geheel volgens de verwachtingen die in een eerder gerucht uitlekten heeft LG vandaag het derde toestel in de Black Label Series geintroduceerd.

Het toestel, dat de naam LG Secret gekregen heeft, was eerder ook al in het geurchtencircuit gespot als zijnde de KF750 en dat is weliswaar ook de 'technische' typenaam van het toestel, maar LG zal hem vooral onder de noemer 'Secret' gaan promoten.

De LG Secret is een stijlvol vormgegeven slider met een touchscreen display van gehard (krasvrij) glas en carbon fiber behuizing.

Het toestel is verder uitgerust met een 5 megapixel autofocus (incl. face tracking) camera waarmee, net als bij de Viewty ook video opnames gemaakt kunnen worden met maximaal 120 fps. Andere features zoals HSDPA support, een multimedia speler en een aantal voorgeinstalleerde Google Applicaties zijn ook aanwezig.

Het is de bedoeling dat de LG Secret binnen nu en een paar weken al in de Nederlandse winkels zal liggen.Gerelateerde links:
Derde LG Black Label toestel eind April in de winkels
Foto's en specs van de LG KF310 en KF240 gespot
Twee nieuwe LG's in Hannover: KF240 en KF750
Black Label GSM van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.