Toestellen
20 augustus 2015 - Ron Smeets

LG probeert Europese Galaxy Note fans naar de G4 te lokken Koreanen delen op Twitter een sneer uit aan het adres van Samsung

Het besluit van Samsung om de Galaxy Note 5 niet in Europa te gaan verkopen heeft LG op het idee gebracht een poging te doen de lokale Galaxy Note fans naar de G4 te lokken. Op Twitter publiceerde LG Jordanië (onderdeel van de Note-loze EMEA markt) onderstaande foto die weinig ruimte voor speculatie laat als het gaat om wat de Koreanen precies bedoelen.

Op de foto wordt namelijk gezegd dat iedereen die 'een Note' (notitie) voor 21 augustus, de dag dat de Galaxy Note 5 in de VS beschikbaar komt, in zijn agenda had staan door LG nooit op deze manier teleurgesteld zou worden. De foto wordt ondersteund met een hashtag die de wereldwijde beschikbaarheid van de LG G4 benadrukt en op het toestel dat bij het plaatje staat is op 21 augustus de opmerking 'No Notes!' geplaatst.

Of deze sneer aan het adres van Samsung er daadwerkelijk toe zal leiden dat teleurgestelde Europese Note fans de LG G4 gaan kopen is natuurlijk nog maar de vraag. Ze kunnen ook zomaar voor de Galaxy S6 Edge Plus kiezen, toch? ;)

Bron (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.