Geruchten
03 januari 2011 - Ron Smeets

LG presenteert Tablet met Honeycomb Android op de CES?

Als we deze berichten mogen geloven dan zal LG een van de fabrikanten zijn die een Honeycomb Android tablet gaat onthullen op de CES in Las Vegas, later deze week.

De verspreider van dit gerucht beroept zich op informatie van bronnen binnen LG Electronics. Die zouden de komst van deze tablet al bevestigd hebben. Er wordt onder andere gesproken over een model met een 8.9 inch display, maar ook een 10 inch versie behoort tot de mogelijkheden.

Enkele maanden geleden zagen we al een 'afbeelding' van de LG Optimus Pad (foto's hiernaast en -onder). Of dat de 'Honeycomb Tablet' wordt is nog niet bekend. Aanstaande vrijdag, 7 januari, organiseert LG een exclusief preview evenement voor een select aantal Nederlandse journalisten en bloggers. Ik zal daarbij ook aanwezig zijn. Waarschijnlijk wordt voor die tijd al meer duidelijk over de plannen en onthullingen van LG tijdens de CES. De persconferentie van de Koreaanse fabrikant in Las Vegas staat namelijk op de agenda voor 5 januari. Vrijdag krijg ik in ieder geval de mogelijkheid om met (een aantal van) de nieuw aangekondigde LG producten in Nederland te 'spelen'. Stay tuned dus ;-) LG-Optimus-PAD-a1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.