Geruchten
06 maart 2007 - Ron Smeets

LG Prada vanaf 22 Maart in de winkels

Dat is wat het Engelse Mobile Today dit weekend bekend maakte.

Natuurlijk gaat het om de Engelse releasedatum, dus of wij hem over twee weken al kunnen bewonderen is nog hoogst onzeker. Ik heb hiervoor in ieder geval nog geen aanwijzingen kunnen vinden.

De LG Prada gaat in Engeland zo'n 590 Euro kosten. Ondanks dit forse prijskaartje hebben sommige Engelse telefoonwinkels laten weten bang te zijn dat de introductie van de Prada zo vlak na die van de Shine wel eens negatieve gevolgen kan hebben voor de verkoopcijfers van de Shine.

Als je het mij vraagt is het juist andersom. Ze zien er beiden behoorlijk strak en stijlvol uit en dan gaan de meeste kopers toch voor de goedkoopste van de twee, op de echte 'Prada fans' na natuurlijk.Gerelateerde links:
Ook een Bluetooth headset van LG en Prada
Toch hands-on met de LG Prada
LG Prada alleen achter glas te bewonderen
LG en Prada houden van elkaar
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.