Toestellen
11 mei 2007 - Ron Smeets

LG Prada nu ook in Azie te koop

Wij moeten nog enkele weken wachten (en misschien nog wel wat langer) , maar de LG Prada is inmiddels, na Engeland, ook in delen van Azie al in de winkels verschenen.

De Fashion Phone van LG en het modemerk is vorige week in Hong Kong, Singapore en Taiwan gelanceerd. Tijdens een party in Hong Kong sprak een woordvoerder van LG de verwachting uit dat de Prada in Azie net zo populair zou worden als in Europa. Mmmh, ik wist niet dat de Prada in Engeland inderdaad zo’n groot succes is en volgens mij overdrijft de goede man ook een beetje (veel).

Enfin, we zullen zien. Vooralsnog heeft LG hier in Nederland, en straks wellicht ook in andere delen van Europa, andere dingen aan hun hoofd zoals de octrooi troubles met Philips.Gerelateerde links:
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
17 Regels voor het mogen verkopen van de LG Prada
LG Prada met Orange abonnement gratis in Engeland
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
LG KE 850 PRADA eind Mei verwacht
Toch hands-on met de LG Prada
LG camphones mogelijk uit de Nederlandse schappen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.