Geruchten
02 april 2007 - Ron Smeets

LG Prada met Orange abonnement gratis in Engeland

De ultieme fashion phone van LG en Prada komt deze maand ook in Nederland op de markt. De prijs zal zo rond de 600 Euro liggen, zonder abonnement.

In Engeland is bij de Carphone Warehouse een actie van start gegaan waarbij je de LG Prada, in combinatie met een 18 maanden lopend Orange abonnement van 35 pond (50 Euro) het toestel gratis erbij krijgt.

Klinkt interessant. Nu maar hopen dat Orange en LG in Nederland ook zo iets van plan zijn. In Engeland slaat de actie behoorlijk goed aan. Volgens een woordvoerder van de Carephone Warehouse gaan de toestellen en abonnementen als warme broodjes over de toonbank.

Bij Gizmodo hebben ze de Engelse actie aangegrepen om nog eens even flink uit te halen naar Steve Jobs en zijn veel te dure iPhone. Onderstaande 'cartoon' spreekt voor zich. . .Gerelateerde links:
De iPhone niet voor iedereen. . .
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Ook een Bluetooth headset van LG en Prada
Toch hands-on met de LG Prada
LG en Prada houden van elkaar
LG heeft de iPhone gemaakt?
iPhone laat nog genoeg te wensen over
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.