Geruchten
27 oktober 2011 - Ron Smeets

LG Prada K2 weer gespot

De LG Prada K2 is deze zomer al een keertje opgedoken in het geruchtencircuit. Afgelopen nacht is het toestel wederom gespot, nu op enkele foto's.

Over de specs wordt dit keer niets 'nieuws' gemeld. Eerdere geruchten spraken al over en 4.3 inch NOVA display, twee camera's (8MP aan de achterzijde en 1,3MP boven het display), 16GB geheugen, Android 2.3 (Gingerbread) en HSPA+ support tot maximaal 21Mbps.

De vraag is of Android 2.3 nog wel actueel is. Als de LG Prada K2 op de markt komt, en dat is nog allerminst zeker dus, dan zal Android 4.0 ICS wel al beschikbaar zijn. Enfin, de kiekjes:

LG-Prada-K2-Rumor-2710-a LG-Prada-K2-Rumor-2710-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.