Geruchten
09 augustus 2011 - Ron Smeets

LG Prada K2 duikt op (video)

Wie kent hem nog, de LG Prada. Een design smartphone van LG waarvan enkele jaren geleden (in 2007 en 2008) twee versies in de winkels verschenen.

Vandaag is een ultra korte (10 seconden) en zeer wazige video (na de klik) opgedoken van wat de LG Prada K2 zou moeten worden, als de geruchten kloppen natuurlijk.

Behalve het filmpje worden er ook enkele specs gesuggereerd. Zo zou de LG Prada K2 onder andere voorzien worden van een 4.3 inch NOVA display, twee camera's (8MP aan de achterzijde en 1,3MP boven het display), 16GB geheugen, Android 2.3 (Gingerbread) en HSPA+ support tot maximaal 21Mbps.

http://vimeo.com/27441060

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.