Geruchten
21 augustus 2008 - Ron Smeets

LG Prada II gespot?

Zo'n vier maanden geleden gingen de geruchten rond over de komst van een mogelijk tweede versie van de LG Prada.

Als we deze nieuwe geruchten mogen geloven dan zou dit (zie foto) wel eens dat toestel kunnen zijn. Zoals toen ook al werd gespeculeerd zou de tweede versie van de LG Prada uitgerust gaan worden met een slide-out qwerty toetsenbord.

Echter, als je het mij vraagt dan is dit plaatje duidelijk fake. Ik kan me niet voorstellen dat LG en Prada een dergelijk lelijk toetsenbord op een design toestel gaan 'plakken'. Wat denken jullie?Gerelateerde links:
LG en Prada komen met de LG PRADA II
Zilveren uitvoering van LG Prada met QWERTY keypad
Videoreview van de LG Prada
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.