Toestellen
14 februari 2007 - Ron Smeets

LG Prada alleen achter glas te bewonderen

Op zich was het al een tegenvaller om te horen dat Apple niet met de iPhone in Barcelona aanwezig zou zijn. Helaas moest ik ook constateren dat de LG Prada die uiterlijk wel wat weg heeft van de iPhone alleen achter glas te bewonderen was.

Ik ga vandaag of morgen nog even bij LG langs in de hoop de Prada phone toch even te mogen vasthouden, maar gezien mijn eerdere pogingen gisteren, acht ik die kans klein.

Je zou LG en Prada er bijna van gaan verdenken dat ze alleen niet-werkende prototypes meegenomen hebben. . .Gerelateerde links:
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
LG en Prada houden van elkaar
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Uitgebreide videodemo van de LG 'Prada' KE850
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.