Nieuws
04 december 2011 - Ron Smeets

LG Prada 3.0 wordt 14 december onthuld

Zo'n anderhalve week geleden maakten LG en Prada al bekend dat de begin 2012 hun derde design mobieltje, een Android smartphone dit keer, op de markt gaat komen. LG Mobile hier in Nederland wist mij, los daarvan, ook al te vertellen dat er voor medio december een productaankondiging op de planning stond.

Welnu, die aankondiging, op 14 december om precies te zijn, betreft dus de LG Prada 3.0. Online zwerven al uitnodigingen rond (zie afbeelding hieronder) voor een event, ergens in de VS, op de avond van de 14e december.

Ik ben benieuwd of er die dag in Nederland ook nog wat gebeurt. Als ik de eerdere berichten van LG Mobile hier mag geloven, dan denk ik van wel. Hoe dan ook, 14 december wordt de LG Prada 3.0 officieel onthuld dus. Gezien hadden we hem natuurlijk al, in geruchten en gelekte (design) tekeningen en foto's, dat wel.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.