Toestellen
01 februari 2012 - Ron Smeets

LG PRADA 3.0 waarschijnlijk dit weekend in de winkels

Vlak voor de Kerst presenteerde LG de PRADA 3.0, een design Android smartphone. Ik kon er toen al even mee spelen. Mijn eerste indruk kunnen jullie hier lezen.

Vandaag kreeg ik het bericht dat ik vrijdag een review exemplaar van de LG PRADA 3.0 zal ontvangen. Leuk voor een uitgebreide (video)review die binnenkort dus hier online verschijnt, maar wat nog veel interessanter is, is de mededeling van LG dat de eerste 'lading' van het toestel waarschijnlijk dit weekend (4 februari dus) in de winkels zal liggen.

LG liet mij namelijk per email zojuist letterlijk het volgende weten: "De eerste shipment (waaronder jou sample) is vandaag gearriveerd en zal – afhankelijk van de snelheid van distributeuren etc – al dit weekend in de winkels kunnen liggen…"

Helemaal zeker is het dus nog niet dat het toestel vanaf dit weekend dus al beschikbaar zal zijn, maar hij komt hoe dan ook dus al heel snel. Iets dat bij de Nederlandse presentatie van het toestel overigens ook al beloofd werd.

Goed nieuws voor PRADA fans die binnenkort van plan zijn een design smartphone van hun favoriete modemerk aan te schaffen. Het toestel krijgt in Nederland overigens een advies verkoopprijs van 599 Euro. In de doos zit behalve het toestel ook een (bedrade) PRADA headset. De stijlvolle Desktop Cradle (foto hieronder) en bijbehorende Bluetooth Headset zullen los verkocht worden voor een (advies) prijs van €119,95.

In sommige (online) winkels wordt de LG PRADA al aangeboden voor rond de 550 Euro. Hij is op dit moment (woensdag 1 februari) nog niet op voorraad en de verwachte levertijden staan op 5 tot 10 dagen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.