Toestellen
05 maart 2012 - Ron Smeets

LG Prada 3.0 videoreview: design en een hemels geurtje

De LG Prada 3.0 is de eerste Prada smartphone van de Koreaanse fabrikant die voorzien is van het Android OS. Hij heeft onder andere een dual core processor en is dus ook best snel. De camera is redelijk en het Nova display erg helder, zelfs in zwart-wit. Maar daarvoor koop je natuurlijk geen Prada (smart)phone, toch?

Ik heb daar bij de opname van de videoreview een beetje rekening mee gehouden. Design, design en nog meer design. Ow ja, en een hemels geurtje. Enfin, kijk zelf maar.

De LG Prada 3.0:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.