Toestellen
28 december 2011 - Ron Smeets

LG Prada 3.0 al te koop in Korea

Enkele weken geleden kondigde LG de Prada 3.0 aan. Dit wordt de eerste Android Smartphone in de langjarige samenwerking tussen de Koreaanse fabrikant en het Italiaanse modehuis.

In Korea is de LG Prada 3.0, lees hier mijn eerste indruk, al te koop. Volgens de Koreaanse bron zou Europa vanaf januari aan de beurt zijn. Dat komt wel zo ongeveer overeen met hetgeen LG zelf zei tijdens de Nederlandse lancering; eerste week februari.

Op het Koreaanse prijskaartje van de LG Prada 3.0 staat een bedrag van 899.800 Won. Omgerekend is dat zo'n 595 Euro. Dat zou, als die prijs overeenkomt met wat LG en Prada in Nederland voor het toestel gaan vragen, een prima adviesprijs zijn. In de winkels wordt hij dan ongetwijfeld goedkoper.

Bron (Koreaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.