Geruchten
19 mei 2011 - Ron Smeets

LG P930 met een 720 x 1280 pixel Retina Display in de maak?

Een van de speerpunten van LG Mobile voor dit jaar is het versterken van haar smartphone portfolio. Veel slechter dan dat het in 2010 gesteld was met het aanbod van slimme telefoons van de tweede Koreaanse fabrikant kon het natuurlijk ook niet worden. Met de presentatie en release van de Optimus 2X Speed, de Optimus Black en de Optimus 3D lijkt LG in ieder geval weer op het juiste spoor terechtgekomen te zijn.

Online is nu een XML profiel opgedoken van de nog onbekende LG P930, een smartphone of tablet die mogelijk voorzien gaat worden van een 720 x 1280 pixel Retina Display.

Andere specs die uit het XML profiel af te leiden zijn bevatten onder andere HSPA (3G) en EDGE/GPRS (2G/2.5G) support, drie 'soft' (menu) toetsen en de aanwezigheid van het Android OS. Zoals gezegd, de specs, en dan vooral die van het display zouden er op kunnen duiden dat de LG P930 een nieuwe tablet wordt, maar het kan ook een smartphone zijn. De toekomst zal moeten uitwijzen of dit gerucht klopt.

lg-p930-retina-xml-b lg-p930-retina-xml-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.