Geruchten
19 mei 2010 - Ron Smeets

LG P500 met Android op komst?

Als we dit XML profiel mogen geloven dat Tweakers ontdekte, en waarom niet, dan komt LG binnenkort met nog een nieuw Android toestel op de markt die voorzien is van een fysiek qwerty toetsenbord, de LG P500 (Natuurlijk niet te verwarren met de LG KP500 'Cookie' ;-))

Enfin, wat verder uit het profiel af te leiden valt zijn het feit dat het toestel gaat beschikken over drie softkeys, een display met HVGA (480x320) resolutie en 3G (UMTS en HSDPA) support. Als de LG P500 er inderdaad gaat komen, dan zou dat na de GW620 en de GT540 (die nog in de winkels moet verschinen) de derde LG Android Smartphone worden en de tweede met een fysiek qwerty toetsenbord. We zullen zien. Veel meer valt er nog niet over te zeggen. Foto's of afbeeldingen zijn er (helaas) ook nog niet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.