Toestellen
08 februari 2012 - Ron Smeets

LG Optimus Vu; smartphone met 'n 5 inch 4:3 scherm?

LG heeft een bijzondere teaser video van een nieuwe smartphone online gezet. Daarin wordt nog niet al te veel onthuld van de LG Optimus Vu, maar opvallend is wel dat het toestel een display krijgt met een 4:3 beeldverhouding.

Verder wordt gespeculeerd over een stylus, dual core 1.5GHz processor, 1GB RAM en een 5 ich scherm met een resolutie van 1024 x 768 pixels (zoals gezegd, 4:3). Afwachten maar. In Barcelona zal mogelijk meer bekend worden over de LG Optimus Vu.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.