Toestellen
07 oktober 2010 - Ron Smeets

LG Optimus S gefilmd

LG heeft zich de afgelopen maanden een beetje ontpopt als een fabrikant van goedkope Android smartphones. De Optimus Android (GT540) was daar het eerste voorbeeld van en onlangs werden ook de Optimus One en Chic al gepresenteerd. Ook twee relatief goedkope toestellen.

In de VS is deze week de Optimus S opgedoken. Die gaat daar, bij Sprint, met abonnement zo'n 50 dollar kosten. Hieronder kun je daarvan een filmpje bekijken.

De belangrijkste specs van de LG Optimus S bevatten onder andere een 3.2 inch HVGA touchscreen, WiFi, Android 2.2, Bluetooth, 256MB RAM en een 600MHz processor.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.