Geruchten
13 juli 2011 - Ron Smeets

LG Optimus Pro duikt op in Italië

Diverse Italiaanse bronnen hebben deze week de LG Optimus Pro gespot. Het toestel is duidelijk anders vormgegeven dan de huidige Optimus varianten. De LG Optimus Pro is een zogenaamd touch and type toestel.

De Italiaanse geruchten spreken over een toestel met een 2.8 inch touchscreen display, Android 2.3 (Gingerbread), een 3 megapixel camrea, qwerty toetsenbord, een 800MHz processor en een reletief gustig prijskaartje van €179 Euro.

Er is zelfs al een preview (in et Italiaans) van de LG Optimus Pro:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.