Toestellen
11 december 2010 - Ron Smeets

LG Optimus One videoreview

De LG Optimus One valt vooral op vanwege zijn relatief vriendelijke prijskaartje. Daarmee is dit, net als de HTC Wildfire, in potentie een aardig alternatief voor de 400+ Euro toestellen zoals de Desire HD en Galaxy S. En dat is te merken want binnen het toestel is al meer dan 1 miljoen keer over de toonbanken gegaan.

Natuurlijk betekent de goedkopere aanschafprijs niet dat de LG Optimus One helemaal vergelijkbaar is met de duurdere concurrentie, maar zo'n vergelijking zou ook niet fair zijn. Cowboy Dennis maakte voor Beste Product en ons onderstaande videoreview van de Optimus One. Zijn conclusie? Enfin, kijk maar ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.