Toestellen
31 augustus 2012 - Ron Smeets

LG Optimus L9 fotoshoot

Deze week presenteerde LG de nieuwste L-Series smartphone. De Optimus L9 wordt het 'high-end' model van de midrange L-Series. Uiterlijk lijkt hij best veel op de Optimus 4X HD maar dan wel met een dual core processor van 1 GHz. Voor de overige specs kun je hier kijken.

Vanmiddag vond ik in Berlijn een van de weinige werkende Optimus L9 exemplaren van dit moment. Hieronder alvast een paar kiekjes van het toestel.

LG-Optimus-L9-Front LG-Optimus-L9-Back LG-Optimus-L9-Top LG-Optimus-L9-Side-L LG-Optimus-L9-Side-R LG-Optimus-L9-Front-Top LG-Optimus-L9-Front-Bottom

Het bewijs dat de Optimus L9 (links) veel weg heeft van de Optimus 4X HD: LG-Optimus-L9-4XHD-a LG-Optimus-L9-4XHD

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.